Eljakim Demarcke

chauffeur | administratie | technisch | andere
MENEN
0/u
15 jaar
7 dagen / week

Over mezelf

Met een professionele Bachelor in autotechnologie en 10 jaar ervaring in diverse ondernemingen, is het voor mij tijd geworden om mijn kennis en expertise op een andere manier in te zetten. Samen met mijn broer Samuel, een ervaren freelance onderhoudsmechanicien, runnen wij onze vennootschap. Ik neem de verantwoordelijkheid voor de administratie, verkoop en communicatie, terwijl mijn broer zich richt op het technische aspect.

Wat doen wij?

Wij bieden zowel technische als administratieve ondersteuning aan bedrijven in West-Vlaanderen. Aan de technische kant staat Samuel klaar om te helpen met het onderhoud van machines, industriële installaties en laswerken. Aan de administratieve kant ondersteunt Eljakim bedrijven bij hun administratie, communicatie en verkoopprocessen, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kerntaken.

Of u nu technische ondersteuning of administratieve hulp nodig heeft, wij stellen ons flexibel op en bespreken graag samen hoe we tot een oplossing kunnen komen die aansluit bij de behoeften van uw bedrijf.

Talenkennis

Nederlands - 100%

Frans - 50%

Engels - 80%

Spaans - 15%

Skills

Technische vaardighedenprojectleiderlassenautotechniekeradministratie en communicatieverkoopAdministratie, verkoop, klantendienst, klantenbestand, opvolging, offertes, onderhandelen, orderingave, communicatie, sociale mediabeheer vastgoedprojectontwikkelaar vastgoedmechanische montagetig lassenhalf automatisch lassenelektrode- en autogeen lassenafbraakwerk metaalconstructielas en constructiewerkenmetaalconstructiecoachAnalytisch denkververmogencommercieel, flexibel, zelfstandigcreatiefcommunicatief

Contacteer deze freelancer

Vrij bericht
 
man