Heorhii Pkhakadze

vertaler/tolk | communicatie | podiumbouwer
HOESELT
15/u
1 jaar
0 dagen / week

Over mezelf

Met veel enthousiasme wil ik mijn interesse kenbaar maken voor de functies vertaler/tolk, communicatie, podiumbouwer, en aanverwante posities binnen uw organisatie. Ik heb een brede interesse en ervaring in verschillende werkvelden, waardoor ik flexibel inzetbaar ben en graag nieuwe uitdagingen aanga.

Mijn sterke communicatieve vaardigheden maken mij zeer geschikt voor de rol van vertaler/tolk en in communicatiefuncties. Ik ben goed in staat om informatie duidelijk over te brengen, zowel schriftelijk als mondeling. Ook kan ik snel schakelen tussen verschillende talen en contexten, wat essentieel is in een dynamische werkomgeving.

Daarnaast heb ik een praktische en hands-on mentaliteit die goed aansluit bij een functie als podiumbouwer. Ik werk graag in teamverband, ben technisch vaardig, en verlies daarbij veiligheid nooit uit het oog. Dankzij mijn oog voor detail kan ik snel en effectief bijdragen aan het opbouwen van structuren en het ondersteunen van evenementen.

Ik ben ervan overtuigd dat mijn diverse vaardigheden en aanpassingsvermogen van grote waarde kunnen zijn binnen uw organisatie. Ik ben per direct beschikbaar voor een parttime of fulltime functie en sta open voor verdere ontwikkeling en opleiding binnen de gekozen rol.

Skills

Contacteer deze freelancer

Vrij bericht
 
man