Mats Van Eccelpoel

marketing | designer | digital marketeer
GENT
120/u
10 jaar
3 dagen / week

Over mezelf

Hey, ik ben Mats Van Eccelpoel. In de tien jaar dat ik merken hielp definiëren, heb ik geleerd dat echte connecties de sleutel zijn tot succes. Niet de opzichtige logo’s, maar het ‘waarom’ achter jouw bedrijf is waar de magie pas echt begint. Met mijn waaier aan skills op het gebied van ontwerp en strategie, streef ik ernaar om jouw brand onvergetelijk te maken door te focussen op wat er echt toe doet. Branding is onze manier om naar de wereld toe te communiceren. Zo zorg ik ervoor dat je waarden en missie gehoord, en vooral gevoeld worden. Samen doen we je brand aanslaan.

Na gewerkt te hebben met namen zoals Danone, Alpro, Vans, Ray-Ban, De Barbaren, Turbulence, Delta Investment Tracker, en nog andere kleinere bedrijven en ondernemers, zorg ik voor een alomvattende aanpak bij elk project. Ik garandeer dat je verhaal wordt verteld op de meest impactvolle manier.

Talenkennis

Nederlands - 100%

Engels - 80%

Skills

Brand directorbrand managerbrand managementbrandingcorporate brandingrebrandingcampagne strategiecommunicatiestrategiecontent strategiedigitale strategiemarketingstrategiebrand activationbrand consulting

Contacteer deze freelancer

Vrij bericht
 
man