Nathan Vandamme

vertaler/tolk | designer | marketing | communicatie
WAREGEM
50/u
3 jaar
0 dagen / week

Over mezelf

Ik ben Nathan Vandamme, 24 jaar en oprichter van NV Creative Solutions. Ik behaalde een bachelor in Toegepaste Taalkunde (Nederlands-Engels-Frans) en een master Meertalige Communicatie aan KU Leuven. Daar stopt mijn academisch parcours niet: ik vervolgde mijn studies aan de Universiteit Gent, waar ik een master-na-master Meertalige Bedrijfscommunicatie studeerde. Momenteel werk ik vast als Marketing & Communicatie manager bij CDVI Benelux.

Vanuit een liefde voor taal, marketing en grafisch design startte ik in juli 2024 zelfstandig in bijberoep. De ervaringen die ik opdeed tijdens meerdere stages die ik volgde tijdens mijn studies, jarenlang freelance werk als webjournalist en mijn voltijdse job in de marketingsector overtuigden mij om dit bedrijfje op te richten.

Ben je op zoek naar iemand die je helpt met grafisch design (ontwerp van o.m. folders of brochures), sociale media (o.m. marketing, contentkalenders), copywriting, revisie van teksten of vertaalwerk? Laat gerust een berichtje achter!

Talenkennis

Nederlands - 100%

Engels - 90%

Frans - 85%

Duits - 60%

Skills

Adobe InDesign - Illustrator - Photoshopcopywriting - vertalingsociale media communicatie(Digital) Marketing(Marketing) Communicatie

Contacteer deze freelancer

Vrij bericht
 
man