Elle De Doncker

grafisch vormgever | webdesign | administratie | social media
BRECHT
45/u
4 jaar
0 dagen / week

Over mezelf

Ik ben Elle, jouw creatieve partner in de wereld van grafisch ontwerp. Ben je op zoek naar iets dat echt opvalt? Of het nu gaat om strakke online visuals, tastbare printdesigns, unieke logo’s of dynamische video’s en websites, ik heb precies wat je nodig hebt.

Mijn leven is een mix van kleine genoegens – de blije kwispel van mijn hond, de spanning van een goed boek, en de gezelligheid van een knisperend kampvuur. Deze momenten van geluk zijn mijn brandstof voor creativiteit.

De wereld van grafisch ontwerp staat nooit stil en dat geldt ook voor mij. Ik ben steeds op zoek naar de nieuwste trends en technieken. Leren en creëren, dat is waar mijn passie ligt. Met mijn frisse blik en onuitputtelijke energie sta ik klaar om jouw ideeën te transformeren in opvallende, memorabele ontwerpen.

Talenkennis

Nederlands - 100%

Engels - 99%

Frans - 68%

Skills

Adobe Creatieve Suiteadobe illustratoradobe photoshopFigmawordpresslogo designbrandinghuisstijlSocial Media - Content Creationsocial media advertisingcontent fotografieadobe premiere proadobe animateadobe indesigncapcutMicrosoft Excellmicrosoft wordprint designbrand identityblogdigitale nieuwsbrievenfacebook advertisinggrafisch - opmaak - dtpgeboortekaarttrouwkaartvisitekaartjefolder ontwerpflyer designbrochure designbrandbookonline marketingalle drukwerkopleidingenadministratie - verkoop - webshopbeheerShopify: bouw en beheer webshopsSEO optimalisatietypografie

Contacteer deze freelancer

Vrij bericht
 
man