CX Design en 3D Design

Categorie : 3D visualisatie

x wil het welzijn van alle generaties ondersteunen d.m.v. sportainment. We geloven erin dat sportainment de brug kan zijn tussen plezier en gezondheid, generaties, verschillende vaardigheidsniveaus en alle sporten op aarde.



De opdracht

In deze fase gaan we op zoek naar de juiste partner(s) voor het conceptueel en 3D design van park 2. Uiteraard hopen wij na afloop hier een partner in crime te vinden bij de verdere uitrol van ons verhaal. We zullen offerte opvragen bij meerdere partijen. Meedingen voor een deel van de scope is toegestaan.

Voel je een match met xen heb je zin om samen impact te maken op de maatschappij door het verzorgen van een fantastisch design? Aarzel dan niet om een voorstel te doen. 



Concrete output


Conceptueel design en massaplan* 

  • Massaplan met concrete invulling van alle delen van het volume, algemeen parkplan met vermelding van de verschillende subgebieden, ingang, back-office en de positie van belangrijke functies zoals de sportbelevingen en andere faciliteiten.

Een doordachte indeling van de attracties (i.f.v. thema en optimalisatie supervisie) en andere  belangrijke touchpoints voor klanten (F&B, ingang, uitgang, kleedruimte, sanitair, shop, vergaderzalen,...)

  • Optimalisatie van customer flow binnen het volume. Bepaalde principes gedetailleerd uitwerken (bv. visie op wachtrijen, positie scanners, principes in/out,...)

  • Optimalisatie van customer experience binnen het volume

  • Uitwerking van de thematisatie en sfeer, uitleggen wat de bezoekers in elk deelgebied zullen ervaren

  • Rekening houden over alle belangrijke variabelen (bv. afmetingen, draagkracht, akoestiek, lichtinval,...)


3D design*

  • 3D uittekenen naar stijl x Hasselt

  • Opleveren van 3D renders van elke zone zodat elke kijkhoek en dus ook alle attracties duidelijk zichtbaar zijn. De bouwer van het park zal o.b.v. deze renders en het massaplan voldoende impressie moeten hebben om een technische tekening te maken en de juiste materiaalkeuzes te maken. 

  • 3D Bird-eye perspective van het volledige park, alsook per verdieping


*telkens inclusie alle nodige  feedbackrondes zodat het design klaar is i.f.v. de verwachtingen van de klant. Opgeleverd in verschillende relevante formaten (.PDF, dwg,...)


Info

Datum opdracht : 23-07-2024
Regio : Limburg
Plaats : Hasselt
Duur project : > 4 weken
Locatie : Deels bij klant - deels op kantoor freelancer
Status : Open

Profiel :

Contact

Voor meer info over deze job