Project manager - digitale modernisatie

Categorie : projectleider

X, actief in de automobiel en telecom/IT sector, heeft in 2022 beslist om een modernisering door te voeren en de IBM AS400 applicaties  te vervangen door moderne platformen om hun groei te kunnen blijven bestendigen in de toekomst.


Begin 2024 werd het ERP en een eerste webshop succesvol vervangen.  Intussen zijn we, samen met onze externe partners,  volop aan het werken aan de vervanging van de overige applicaties, bestaand uit:
  1. - implementatie van CRM
  2. - vervanging van customer service applicatie
  3. - vervangen van ons telecom customer service wegplatform
  4. - vervangen van de gepersonaliseerde telecom eshop(s)
  5. - moderniseren van de rapportering en BI platform
  6. - implementatie van middleware en ondersteunende tools
Omdat veel van deze applicaties op elkaar moeten worden afgestemd, zijn we op zoek naar een  projectmanager (pm) met kennis van IT en meer dan 5 jaar ervaring om de coördinatie op zich te nemen van deze projecten.  Hierbij wordt verwacht dat de pm de planning bewaakt en zorgt dat alle partijen met elkaar afstemmen.  De pm zal ook instaan om de bottlenecks te identificeren en deze met de IT manager / interne key users bespreken om zo tot een oplossing te komen.  De pm zorgt daarna voor de uitvoering en opvolging van deze oplossing.  De pm zorgt voor regelmatige feedback naar de business via project groepen. 

We zijn op zoek naar iemand met ervaring die op een pragmatische manier ervoor kan zorgen dat de snelheid van opleveren niet komt stil te vallen.  Kennis van het Engels is noodzakelijk voor communicatie met sommige partners. 

Info

Datum opdracht : 13-06-2024
Regio : West-Vlaanderen
Plaats : Ingelmunster
Duur project : > 4 weken
Locatie : Deels bij klant - deels op kantoor freelancer
Status : Open

Profiel :

Contact

Voor meer info over deze job