Freelance copywriting regio Tielt

Linda Baute
Hoofdactiviteit: copywriting
Woonplaats: Tielt
Linkedin
www.albot-albot.com

U kunt op aLBot & aLBot rekenen als een polyvalente partner voor de promotie van uw bedrijf. Organisatie van evenementen of levering van evenementanimatie, copywriting, relatiegeschenken en promotiekleding, of ondersteuning van uw pr- en marketingactiviteiten, alles kan.

COPYWRITING en PR-ASSISTENTIE/MARKETINGBACK-UP. aLBot & aLBot schrijft teksten voor folders, brochures, advertenties, nieuwsbrieven, magazines, enz. We helpen u bijvoorbeeld ook bij het uitdenken, realiseren en opvolgen van een nieuwe huisstijl, het organiseren van een opinieonderzoek, het uitschrijven van een wedstrijd, het lanceren van een promotionele actie of het onderhoud van uw sociale media. U kunt bij ons terecht voor geschreven klantengetuigenissen ?n voor videotestimonials. 

U bent bij ons minder snel aan het juiste adres voor de ORGANISATIE van een mega- of massamanifestatie, maar des te meer voor de ontwikkeling en/of uitwerking van een op maat gesneden evenement. Een receptie, een opendeur- of openbedrijfdag, jubileum, productlancering, personeelsfeest, klantendag, compleet met fotoverslag. We organiseren ook uw huwelijksfeest.

U neemt zelf de organisatie van uw feest of evenement in handen, maar het ontbreekt u aan de nodige inspiratie of tijd om een originele, thematische, gedenkwaardige of gewoonweg plezante en amusante invulling te geven aan uw concept. Steek dan bij aLBot & aLBot even uw licht op voor de ideale act, performance of ANIMATIE. Misschien laten wij voor u de lamp branden.

RELATIEGESCHENKEN horen thuis in uw relatiemanagement en kunnen effectieve middelen zijn om uw marketing-, communicatie- en pr-doeleinden te bereiken. Uw relatiegeschenk is uw visitekaartje. Voor de juiste accessoires in de fun-, outdoor-, kantoor-, groene, vrijetijds-, thuis- of executive sfeer, maar ook voor horloges, schrijfgerief, sleutelhangers, paraplu's, tassen en een heleboel andere gifts en gadgets, al dan niet gepersonaliseerd met uw logo of tekst: klik eens binnen in onze catalogi.

Wilt u uw onderneming, club of vereniging extra in de kijker plaatsen met leuke sweaters, T-shirts, petten, hemden, polo's, fleeces, jassen en dies meer? Bent u op zoek naar gepersonaliseerde werkkleding, everyday wear of sportswear? aLBot & aLBot is uw leverancier van PROMOTIEKLEDING.

Trefwoorden
Communicatie, Copywriting, Public relations, Redactie, Teksten schrijven, Ghost writing, Social media, Event-coordination, Event planning, Relationship Management, Biography Writing, Interviewing, Editorial Writing, Redactie, Blog Writing, Brochures schrijven
Sterke woorden
Enthousiast, Klantgericht, Communicatief, Taalvaardig
Beschikbaarheid
3 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    goed
Engels:    zeer goed
Duits:    basis
Spaans:    basis

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Hilde
CopywritingHofstade25
Hannes
CopywritingSint-denijs-westrem6
Jerry
Social mediaDiest5
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be